Muzaffer Yalçın: Yaşlılarımızı da ziyaretlerde ihmal etmiyoruz

Muzaffer Yalçın: Yaşlılarımızı da ziyaretlerde ihmal etmiyoruz Yaşar TONBAK / AnkaraBHA Güdül belediye başkanı Muzaffer Yalçın, hastaları ve yaşlıları ihmal etmediklerini bildirdi.Güdül belediye başkanı ve Cumhur ittifakı Belediye başkan adayı Muzaffer Yalçın, Yaşlısı genci herkesi kucaklamaya çalıştıklarını söyledi.Güdül ilçesinin sevilen yüzlerinden asırlık diyebileceğimiz Ayşe Ersoy(93) Teyzeye, geçirmiş olduğu rahatsızlık sonrasında geçmiş olsun ziyaretinde bulunduklarını belirten...

Muzaffer Yalçın: Yaşlılarımızı da ziyaretlerde ihmal etmiyoruz

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muzaffer Yalçın: Yaşlılarımızı da ziyaretlerde ihmal etmiyoruz

Yaşar TONBAK / AnkaraBHA

Güdül belediye başkanı Muzaffer Yalçın, hastaları ve yaşlıları ihmal etmediklerini bildirdi.
Güdül belediye başkanı ve Cumhur ittifakı Belediye başkan adayı Muzaffer Yalçın, Yaşlısı genci herkesi kucaklamaya çalıştıklarını söyledi.
Güdül ilçesinin sevilen yüzlerinden asırlık diyebileceğimiz Ayşe Ersoy(93) Teyzeye, geçirmiş olduğu rahatsızlık sonrasında geçmiş olsun ziyaretinde bulunduklarını belirten Yalçın, “Ayşe Ersoy, teyzemizi evinde istirahatte iken ziyaret ettik ve elini öperek geçmiş olsun dileklerimizi sunduk. Ayşe teyze ziyaretimizden oldukça memnun kaldı ve çok sevindi. Yaşlılarımızı da ziyaretlerde ihmal etmiyoruz” dedi.
Ayşe teyze kendisine geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Belediye başkanı Muzaffer Yalçın’ın ve beraberindekilerin ziyaretinden oldukça memnun kaldığını ve “Cumhurbaşkanımızdan Allah razı olsun. Çok güzel şeyler yaptılar. Allah, onların ve sizlerin ayağına taş değdirmesin. Böyle bir lider 100 yılda bir gelir. Yaşlısına ,gencine sahip çıkıyor” diye duacı oldu.

Muzaffer Yalçın: Yaşlılarımızı da ziyaretlerde ihmal etmiyoruz

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.